24 de gener del 2022

 ESPAI GENT GRAN

A partir del proper mes de febrer a l’Espai Gent Gran oferirem nous serveis gratuïts de suport digital i assessorament en noves tecnologies per facilitar-vos el dia a dia, ara que degut al Covid s’han de fer moltes gestions de forma telemàtica. També, per a qui estigui interessat, portarem a terme exercicis de memòria.

La idea és saber més sobre la utilització del propi ordinador, tauleta o mòbil per augmentar el domini d’internet, comunicar-te i ser capaç de fer gestions amb diferents serveis sense córrer cap risc.

L’oferiment consisteix en:

-         Aprenentatge inicial d’informàtica (ofimàtica)

-         Resoldre dubtes sobre el  correu electrònic, WhatsApp, videotrucades,...

-         Us i manteniment de mòbils i tauletes

-         Suport per descarregar el certificat Covid, sol·licitud de cites prèvies i altres tràmits online amb serveis de l’Ajuntament, Salut, Generalitat, Estat Espanyol, etc.

-         Gestions amb entitats financeres i altres serveis

-         Petits tallers de memòria (en funció de la demanda i la situació sanitària)

Atès que, ara per ara, l’extensió del Covid desaconsella fer activitats en grup, us proposem consultes personalitzades de mitja hora al local de l’Associació, cada dia des de les 10h a les 13h, que és l’horari actual de l’Espai Gent Gran.

Per a una bona organització es imprescindible cita prèvia, que podeu realitzar trucant al telèfon 972 29 66 12 (de dilluns a divendres de 10h a 13h) on us atendrà Niis Nisrim, la persona que gestiona aquest servei.

Ben cordialment,

LA JUNTA