l'associació

El local social de l'Associació de veïns està situat al C/ Migdia 23B.
Per arribar-hi has d'entrar pel passatge que hi ha entre Carrer Migdia número 23 i 25 i Cardenal Margarit.

Adreça de correu: aveinseixample@gmail.com

Telèfon: 972 29 66 12

Horari d'atenció al públic: de 16 a 19 hores (de dilluns a divendres)


El barri de l’Eixample és un dels de més densitat de població de la ciutat de Girona (20.536 h/km2), i amb els quasi 10.000 habitants que té en l’actualitat, no disposa de cap Centre Cívic. No té tampoc cap biblioteca, ni casal d’avis, ni cap instal·lació municipal de lleure per canalitzar activitats destinades a la gent que hi viu i tan necessàries per a dinamitzar el barri, i la nostra associació és la única entitat que promociona i programa tot tipus d’activitats pels veïns i veïnes. 
Les activitats que es duen a terme des de l’associació van dirigides a tota la gent del barri i per a totes les edats.
Així, des de la nostra entitat, amb els membres que componen la Junta, portem a terme aquesta tasca des de l’any 2002, quan vam començar a organitzar la Festa Major del barri, el primer cap de setmana de maig, amb una arrossada popular com a esdeveniment central, a més d’activitats infantils, sardanes i havaneres.
A partir de l’any 2013 és quan l’associació disposa d’un local a peu de carrer i amb suficient espai i equipament. Però no és fins el setembre del 2015 quan és pot contractar una dinamitzadora, que permet re-impulsar l’entitat i dotar-la de més capacitat i incidència amb l’ampliació d’activitats, com ara organitzar cursos d’idiomes (especialment d’anglès), cursos per aprendre a cosir, manualitats, llenguatge de signes, etc. També fer sortides a caminar per a conèixer l’entorn de Girona, organitzar sopars tertúlia amb diversos ponents per a parlar de temes d’actualitat i d’interès per a la gent i el barri, exposicions de quadres i fotografies, presentacions de llibres, etc.

Membres de la Junta (juny 2021):

President:  Joan Jorba Figueras
Secretari:   Lluís Mató Salellas
Tresorer:    Rafel Babot Mullera
Vocals:       Carles Boix Bellsolà
                 Jordi Güell Figa
                 Amèlia Barbero Rivera